top of page
Lyset, mørket og farverne
Henrik Boëtius mfl. 

Lorem ipsum 

dolor sit amet

'Lyset, mørket og farverne' er en rejse i farvernes univers og en nøgle til forståelse af Goethes Farvelære. Den handler om, hvordan farver opstår, og hvordan mennesket opfatter og påvirkes af dem. Og om den indsigt man kan opnå ved at se farvernes opståen og forsvinden i naturen.
1998
Læs mere
Så meget godt i vente
Phie Ambo

Lorem ipsum 

dolor sit amet

Niels er en af de mest idealistiske landmænd i bondelandet Danmark. Hele hans livssyn handler om bæredygtighed og om at leve i harmoni og respekt for naturen. Niels og hans kone Rita producerer råvarer til de bedste restauranter i Danmark, men de er en torn i øjet på myndighederne.
2014
Læs mere
Symbolordbog
J. E. Cirlot

Lorem ipsum 

dolor sit amet

Hvad er et symbol andet end et håndgribeligt tegn på en uhåndgribelig virkelighed. Det er netop fordi denne uhåndgribelige eller højere verden er rykket tættere på os i vor tid, at symbolerne har fået voksende betydning. De store mystikere siger, at vor fysiske verden er en afspejling af den virkelige og åndelige verden.
1. udgave, 3. oplag
Læs mere
Mytologiordbog
Sven Damsholt

Lorem ipsum 

dolor sit amet

Det har gennem lange tider i historien været umuligt at tale lige ud om menneskets indre udvikling. I oldtiden hemmeligholdt mysteriesamfundene deres lære, fordi den kunne misbruges. I de etablerede religioner er den åndelige udvikling et gejstligt monopol.
1. udgave, 1. oplag
Læs mere
Invitation fra Gud
Marie Louise Lefèvre

Lorem ipsum 

dolor sit amet

Thomas Keating bor på Sankt Benedicts Klosteret i USA. Den forhenværende abbed og forfatter til en række bøger om kristen spiritualitet er en 82-årig fysisk og åndelig kæmpe, der er dybt engageret i verden og dens problemer og en stor fortaler for interreligiøs dialog. 
2006
Læs mere
Sven og Visdommen
Marie Louise Lefèvre

Lorem ipsum 

dolor sit amet

Midt i Bredgades trafikmylder ligger der en lille boghandel med en atmosfære af tidløshed omkring sig. Lige siden 1941 har Sven Damsholt passet denne oase for søgende sjæle. På trods af sine 95 år passer han stadig butikken, ligesom han stadig oversætter spirituelle og religiøse skrifter.
2011
Læs mere
Andet
bottom of page