top of page

Forlagsoplysninger
Forlaget Visdomsbøgerne S.M.B.A
Teglgårdsvej 839, 1.tv 3050 Humlebæk
CVR: 33505183

Domænet er ejet af:
Forlaget Visdomsbøgerne S.M.B.A

Teglgårdsvej 839, 1.tv 3050 Humlebæk
CVR: 33505183

Dit køb gælder i det øjeblik du som kunde modtager en faktura fra www.visdomsbogerne.dk.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos www.visdomsbogerne.dk’s grossister.

2. Priser og kontrakter

Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. Afbestilling

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget.

 

Alternativt kan det ske ved at fremsende en e-mail post@visdomsbøgerne.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

 

Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst.

 

Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

5. Ordrebekræftelse

Forlaget Visdomsbøgerne opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

6. Betaling

De mulige betalingsmåder er som minimum:

  •        Dankort

  •        VisaDankort

  •        eDankort

  •        Efter aftale (kun erhverv)

Betalingsmåde ´EFTER AFTALE´ kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med Forlaget Visdomsbøgerne.

6. Levering

Vi tilstræber at levere din forsendelse, så hurtigt som muligt, og normalt vil din pakke være fremme indenfor 2-4 arbejdsdage, efter at ordren er registreret betalt. Afsendelsen af varen vil typisk ske indenfor 48 timer.

Vores distributør er Dafolo distribution og afsendelsen sker direkte fra vores Dafolos fjernlager, hvorfra leveringen sker med PostNord. Din pakke bliver belagt med et forsendelsesgebyr på 50 kr. Ønskes varer sendt til udlandet, koster dette 80 kr. E-bøger sendes uden ekstra omkostninger som en PDF filer via e-mail og/eller kan downloades direkte fra vores hjemmeside ved køb.

Da alle vores titler er på vores fjernlager, hvorfor varer ikke kan afhentes på vores forlagsadresse, medmindre andet er aftalt per email.

Kontakt os på post@visdomsbogerne.dk, hvis det tager længere tid. Så kan vi hjælpe dig med at finde vej til din pakke.

7. Fortrydelsesret

Fuld returret - Fortryder du dit køb gennem www.visdomsbogerne.dk, tilbyder vi altid fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand.

 

Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden. Varer der returneres skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for www.visdomsbogerne.dk.

Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af www.visdomsbogerne.dk. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 14 dage. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet. 

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der fremstilles specielt efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Fremstillingen eller tilpasningen påbegyndes ved ordremodtagelsen og fortrydelsesretten bortfalder derfor.

8. Fortrydelsesret / Returnering

Fortryder du dit køb, tilbyder Visdomsbøgerne fuld returret i op til 30 dage fra modtagelse af varen, såfremt den er ubrugt og ubeskadiget. Vi anbefaler, at du altid skriver til os i første omgang, så vi sammen kan finde en tilfredsstillende løsning. Som grundprincip skal der dog først udfyldes en returformular, som du finder her på siden. Pak derefter returvarer forsvarligt i original- eller anden forsvarlig emballage og send pakken til Forlaget Visdomsbøgerne, Baunebjergvej 123B, 3050 Humlebæk.

 

Returforsendelsen betales af afsender. Visdomsbøgerne har ret til at nægte modtagelse af varer, hvor porto eller fragt ikke er betalt. Indenfor 14 dage efter modtagelsen af returvarerne tilbagebetales købssummen til det kundekort eller den konto, der blev anvendt ved købet.

9. Reklamationsret

Som privat forbruger har man en lovmæssig 2 års reklamationsret, og ved fejl eller mangler kan man få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og baseret på dialog med forlaget. Der er ifølge købeloven ikke reklamationsret på fejl eller mangler opstået efter at varen er taget i brug eller som følge af slitage.

 

Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at en del af forlagets klassiske bibliotek indeholder bøger af ældre dato, som allerede er prissat under hensyntagen til dette. Der tages hensyn til dette forhold i forbindelse med udøvelse af reklamationsretten og evt. ombytning, nedslag i prisen.

10. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation sker ved henvendelse til os på post@visdomsbogerne.dk med retvisende vedhæftede billeder af fejlen/problemet, hvorefter vi kontakter dig.

 

Såfremt du ønsker at returnere varen - udfyld returformular, følg venligst anvisninger under punkt 8. Returnering. Returformular mærkes - ’Reklamation /varen er defekt’.

11. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Visdomsbøgerne skal være forsvarligt indpakket i original emballage eller i tilsvarende emballage til formålet - almindelig foret kuvert beskytter IKKE i tilstrækkelig grad bøger under forsendelse.

 

Skade som følge af mangelfuld indpakning kan medføre, at retur- og reklamationsrettigheden bortfalder. Vi anbefaler, at varen returneres som pakkepost eller med bud, så pakken kan spores. Visdomsbøgerne refunderer ikke købspris på varer, som ikke er modtaget retur.

12. Er du i tvivl om noget?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at De retter direkte henvendelse til os via post@visdomsbogerne.dk.

13. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for private forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en hustand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. 

 

Visdomsbøgerne forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er betalt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.


2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

Salgs- og leveringsbetingelser

bottom of page