top of page

Forlæggerne

Forlagets ejerkreds består af Marie Louise Lefèvre, Lise Lense-Møller og Mira Kongstein.

Medejer / Direktør / Redaktør

Lise Lense-Møller

Lise Lense-Møller er filmproducent og ejer/direktør i Magic Hour Films, hvor hun har produceret og co-produceret omkring 70 film.

 

Hun er samtidig Head of Studies for EAVEs Producer Workshop, en international efteruddannelse for filmproducere, og afholder også i andet regi kurser og foredrag og individuelle konsultationer indenfor film, stress håndtering m.m.

 

Lise er desuden uddannet yogalærer og fra sommeren 2022 også Clinical EFT-Practitioner. I Visdomsbøgerne fungerer Lise som daglig leder/direktør, redaktør og oversætter.

Medejer / Redaktør

Marie Louise Lefèvre

Marie Louise Lefèvre er filminstruktør, forfatter og manuskriptforfatter. Hun har bl.a. instrueret filmene ’Invitation fra Gud’, ’Sven og Visdommen’, og co-instrueret ’Lyset, mørket og farverne - om Goethes Farvelære’, og ’Hvor sidder livet’.

Hendes forfattervirksomhed omfatter bl.a. bogen om Jomfru Maria: ’Maria - en essay’ og manuskript til flere børnefilm. Visdomsbøgerne fungerer Marie Louise som redaktør og del af ledelsen.

Medejer/ Redaktør / Grafiker

Mira Kongstein

Mira Kongstein er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole og Institut for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo.

 

Ud over arkitektur og litteratur, har Mira en bred interesse for og viden om kunst, psykologi og religion, og har i Visdomsbøgerne fundet et sted hvor disse felter kan virke sammen og fordybes.

 

Med sin norske baggrund har hun et nært forhold til naturen og urfolkstraditioner, og har i en årrække praktiseret en form for lydhealingsmeditation kaldet Continuum. I Visdomsbøgerne fungerer Mira som redaktør, grafiker og oversætter.

bottom of page